Catering er i prinsippet mat sendt til et lokale. Det er mat beregnet på et visst antall mennesker, som beregnes etter restaurantens kriterier for en middagsrett. Catering er et must fordi man får en helhetlig løsning man kan leve med. En løsning som redder kvelden og en løsning som er best for alle. Den tar hensyn til folk med allergi og intoleranse, og den tar hensyn til hva folk liker. Catering kan by på en rekke typer mat, slik at alle får noe de liker. Enten det er:
- Barbecue og spareribs
- Kinamat med vårruller
- Sushi og sjømat
- Husmannskost
- Tapas og fingermat
Mulighetene er mange, men sjekk ut hva de forskjellige leverandørene tilbyr, det er alltid litt forskjell.
Norske tradisjonelle matretter
Norske matretter er svært populære fordi det er noe vi kjenner godt til. Det kan være måltider som kjøttkaker, fårikål, sodd, skrei-tunger, elgstek, pinnekjøtt eller kveite. Det er viktig å levere kortreist mat, og cateringen har absolutt kompetanse til det.
Det som er bra med catering er at de tar vanlige tradisjons-måltid og gjør dem om til fine dining. Dette med formål å sette tungene i spinn slik at smaksløkene går bananas.
Underholdning til maten
Ofte holdes taler og roaster i en gitt rekkefølge. Samtidig kan catering tilbud underholdning til måltidene. Det er ikke kokken som snubler i bjørnefellen på gulvet, men artister som spiller musikk og underholder. Det kan være morsomme gags eller finurlig magi.
Underholdning er noe mange glemmer når de skal ha gjester eller arrangere et selskap. Det er ingenting som er så tungt som en stille forsamling. Man får praten til å gå mye bedre når underholdningen er tilstede. Dessuten kan man arrangere diskotek på kvelden med musikere, band eller diskjockey.
Det er mye catering kan tilby, og det er jammen verdt å ta en titt på hva de har av god mat, eksklusive retter og utsøkt underholdning.