Oslo er full av restauranter som anmelderne mener fortjener en Michelin-stjerne. Noen av restaurantene får til dette, mens andre prøver på nytt år etter år. Samtidig finnes det også mange fantastiske restauranter som aldri har prøvd å få den anerkjente Michelin-stjerna, men som bare ønsker å gi skikkelig god mat til kundene sine. Med personlig og god service på kjøpet. Her er noen av disse:
Bass
Bass er en restaurant på Grunerløkka i Oslo, og har blitt en real nabolagsrestaurant på de få årene de har holdt dørene åpne. Her får du digge viner, skikkelig god mat – og enda bedre service. Dette er gourmet uten de høye prisene, og det er anbefalt å booke bord, selv om du alltids kan se om det er ledig plass i baren. Der kan du bestille noe godt i glasset, og en smårett eller tre.
Eff eff
På Eff eff serverer de i hovedsak østers, og noen vil kanskje kalle dette en bar. Men de byr også på andre retter fra havet, som for eksempel ceviche for de som er glade i det. Du får også sider og vin på kran, noe som er ganske uvanlig i Norge. Stedet har litt hipstervibber, men alle som er glade i østers er mer enn velkomne her.
Trattoria Popolare
Trattoria Popolare er en kjær klassiker, selv om den ikke har en standard som fortjener en Michelin-stjerne. Her får du likevel gode smaker, rause porsjoner og et fabelaktig vinkart. Foccacciaen som huset byr på når du ankommer er kanskje den beste i byen, og dagens fisk er et regelrett kupp. Uansett om du skal spise alene, på date eller ta med hele familien på søndagsmiddag er dette en restaurant som passer for alle.
Vi håper du ble inspirert til å gå ut og spise etter å lese om disse tre flotte spisestedene.